Verzekeringen Meersschaert & Meersschaert BVBA

Word jij onze nieuwe collega?

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Word jij onze nieuwe collega?
Hoofding vacature
Zin in de job van je leven? Maak het mee als Adviseur Verzekeringen!
Een KBC-verzekeringsagentschap, dat is een hecht team onder leiding van een zelfstandige verzekeringsagent. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Het team van KBC-Verzekeringen Meersschaert & Meersschaert bv te Sint-Gillis-Waas is nog op zoek naar een Adviseur Verzekeringen schadebeheer, met goesting ?. Misschien ben jij dat wel?

Je werkt nauw samen met je verzekeringsagent en je collega’s om schadedossiers af te handelen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: particulieren, zelfstandigen, verenigingen, KMO’s en ondernemingen. Allemaal klanten die veel expertise nodig hebben.
Daarnaast werk je hecht samen met je collega’s in de dagelijkse commerciële werking en administratie op kantoor.

Wat houdt je functie in?
• Als adviseur-schadebeheer help je klanten met hun verzekeringsvragen m.b.t. schade, meestal op kantoor maar soms ga je ook naar hen toe. Commerciële kansen ontgaan jou niet.
• Je werkt zelfstandig: schadedossiers aanmaken, opvolgen en afhandelen met je klanten. Uiteraard kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s.
Onderhandelen met de maatschappij en experts maakt daar deel van uit.
• Je bouwt een vertrouwensrelatie uit met je klanten, KBC Verzekeringen en de experts.
• Je verzorgt mee de commerciële werking op kantoor en algemene administratie (bijv. agendabeheer en elektronisch klassement).

Wat verwachten we van jou?
• Je beheert je schadedossiers nauwgezet en houdt zorgvuldig alle betrokkenen op de hoogte.
• Je bent vlot in de omgang en klantgericht.
• Je speelt proactief in op de behoeften van onze klanten en verleent advies op een professionele manier.
• Je durft zelf initiatief te nemen en je werkt resultaat- en oplossingsgericht. Commerciële feeling is een pluspunt.
• Je hebt interesse in de verzekeringswereld en bent leergierig. Je kunt goed samenwerken en stelt het teamresultaat voorop.
• Je hebt kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel, OneDrive , …). Het werken met digitale middelen en kanalen schrikt je niet af.

Wat hebben we te bieden?
Je komt terecht in een dynamisch kantoor in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen (zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques).
We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!
Heb je minstens een bachelordiploma (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv dan zeker op naar lieven.meersschaert@verz.kbc.be.
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Lieven op het nummer 03 707 04 08. 
Meer info